Menu Sluiten

Go Strange Level Up: het evenement voor je buitenlandplannen

Van maandag 19 oktober tot vrijdag 23 oktober 2020 ontdek je op Go Strange Level Up een hele week lang massa’s buitenlandmogelijkheden. Heel wat inspiratie en informatie komen op je af via:

  • Webinars;
  • Q&A’s;
  • Chatsessies;
  • en heel wat meer.

Toch liever real-life info? Op woensdag 21 oktober babbel je in Hal 5 in Leuven face-to-face met andere jonge buitenland-lovers en met Go Strange-experts die je op weg helpen. En je luistert naar inspirerende talks: van persoonlijke getuigenissen over vrijwilligerswerk in Europa en tips over reizen tijdens corona tot emigreren en werken in een ander land of wat je moet doen als je als student naar het buitenland wil. Voor elk wat wils! Het evenement is gratis. Je vindt het volledige programma op gostrangelevelup.be.

Voor het online gedeelte hoef je je (meestal) niet op voorhand in te schrijven en klik je de dag zelf gewoon op de juiste link. Wil je echt zeker zijn van een plaatsje of ontvang je de link graag rechtstreeks in je inbox? Schrijf je dan wel in. Voor het Real Life evenement op 21 oktober in Hal 5 in Leuven moet je wel inschrijven via https://gostrangelevelup.as.me/.